Návrh moderního srubu u Čáslavi – kombinace dřeva, betonu a open space

PRO KOHO

Pro inspirativní starší pár, plánující svůj budoucí důchodový domov. Tento pár si chce své odpočinkové zázemí vytvořit ve velkém dvoupatrovém srubu s otevřeným prostorem.

POŽADAVKY

ŘEŠENÍ

Celý koncept jsme postavili na kombinaci dřeva, betonu a černých prvků, což dodává tomuto místo moderní atmosféru, která jde ruku v ruce s jejich progresivním myšlením.

Kuchyň je navržena v černé, což ji činí nenápadnou, ale funkční a minimalistickou – dokonalou pro ty, kteří nepotřebují prostor pro časté a velké vaření. Tento prostor je skvěle schovaný za sloupem, který také skrývá všechny vestavěné spotřebiče.

Interiér je zónově rozdělený na vstupní část, obývací pokoj, kuchyni a jídelnu. 

Celý prostor je osvětlený nenápadným bodovým světlem, ale pravou dominantou je krásný závěsný lustr přes obě patra.

Harmonická kombinace šedé, tmavého dřeva, béžové a přírodního dřeva pokračuje i v horním patře a spojuje obě podlaží do jednotného estetického celku. Dominantou zůstává i v druhém patře závěsný lustr přes obě patra, který podtrhuje open space koncept tohoto srubu. 

Druhé patro jsme rozdělili na tři zóny: ložnici, čtecí koutek a pracovnu. Pracovna je situována na severní straně, kde je méně světla – ideální pro soustředěnou práci. Čtecí koutek jsme umístili k ložnici, kde je více světla a krásnější výhled – prostě dokonalé místo pro relaxaci s knihou.

pokojů

vizualizací

m2

MÁTE ZÁJEM O PODOBNÉ ŘEŠENÍ?